Dongguan Guangyu Electronics Co., Ltd.

Remanufakturizace automobilových dílů -nová příležitost pro automobilové společnosti

Čas vydání: 2023-08-22 16:08:07  Hity: 13

since v 90. letech se"cirkulární ekonomika stala jedním znejpoužívanějších termínů v podnikání, zaměřenéna recyklaci, snižováním odpadu a vytváření udržitelnosti. Automobilový průmysl, známý svými vysokýmináklady, je ve skutečnosti jedním znejziskovějších sektorů v tétonové environmentální revoluci, přičemž vše od pneumatik až po skořápky těla je ideální pro recyklaci, repasování a opětovné použití."

sazba (CAGR) 7%. Tento růst trhu bude řízen především trendy digitalizace a elektrifikace. A odnynějška do roku 2030 představuje rozvoj oběhové ekonomiky v automobilovém průmyslu obrovský trh potenciálně v hodnotě 4,1 bilionu eur, podle poradenské firmy Accenture. Mohlo by vytvořit 6 milionů pracovních míst po celém světě a že společnosti by mohlynahradita363640eff8a48e59c1a95b8764b89a4~noop.png101; Tradiční make, použití, zahodí lineární ekonomiku sextraktem, značkou, používáním a recyklací kruhového modelu. Model je

make, použití a vyhození lineární ekonomiky. Každé vozidlo může vygenerovat 15

20násobek své prodejní ceny za celý svůj životní cyklus. V modulárním designu vozidla je výrobanejvětšínáklady, ale ve fázi údržby 1,54 krát a další 2-5 krát více ziskovéna konci-oflife recyklace.

 

&cusly, ve většině zemí a regionů je recyklace poháněna předpisy. Obchod vydal oznámení o vydání pilotního plánu implementace pro rozšíření odpovědnosti výrobce za automobilové výrobky v roce 2021, prostřednictvím kterého pilotní program dosáhne 75% míry využití recyklovaných zdrojů pro konec#of"life vozidla, 95% Míra využití u recyklovatelných vozidel a minimálně 5% využití recyklovaných surovin pro klíčové komponenty do roku 2023."""japan a Jižní Korea mají recyklační zákony o vozidle vícenež 15 let. V Japonsku je poměr recyklace u konce"of"life vozidla 75%-80%podle hmotnosti a Jižní Korea je téměř 90%. Mezitím Indie také představila koncový rámec-of-life podobný EU ELV v srpnu 2021. V USAneexistuje žádný federální zákonna toto téma a legislativa a požadavkyna recyklaci vozidla vněkolika státech existují pouze vněkolika státech.--some zájmové skupiny dokonce doufají, že legislativa půjdou dále a tlačí průmysl, aby se přesunul z

open

loopcf6083a1313445669f46b34c02b2aab7~noop.pngrecyklační politiky (umožňující převést materiályna jiné produkty)na

loop

Policy (převádění materiálůnanové verze původního produktu). Nadvances in Technology and Innovation hrají klíčovou roli při řízení kruhové ekonomiky v automobilovém průmyslu, od použití účinných a udržitelných materiálů, až po pokročilé třídění a demontáž, až po zlepšení repasových procesů.

\--inductors hrají rozhodující roli při řízení inovací a udržitelnosti automobilových technologií. Tyto komponenty pomáhají zlepšovat všechny aspekty výkonu a efektivity vozidel, čímž se řídí pokroky v elektrických vozidlech, bezpečnostních systémech a správě energie. Očekává se, že globální induktivní komponenty tržní prostor překoná 5 miliard USD do roku 2023.

-----

let39; Využívá tuto příležitost k vytvoření udržitelnější budoucnosti pro toto odvětví a zároveň podporuje hospodářský růst a technologické inovace. Chcete -li se dozvědět více onašich produktech s vysokounefficiencí, kontaktujte prosímnáš tým."-""

Předchozí: Induktorový průmyslový trend I...

další: Co potřebujete vědět o tom, ja...